Меню сайту
Категорій новин
Honda [1]
Jaguar [1]
Toyota [1]
Volkswagen [2]
Nissan [1]
BMW [7]
Subaru [3]
Chevrolet [1]
Chrysler [1]
Ford [3]
Mazda [1]
Lada [1]
Mercedes [2]
VAZ [1]
Porsche [1]
Audi [2]
Lamborghini [1]
Mitsubishi [1]
Погода
Погода в Україні
Статистика відвідувань
За сьогодні на сайті було відвідувачів: (хостів)
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Каталог сайтів України Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Rambler's Top100

Directrix.ru - рейтинг, каталог сайтов Всеукраїнський сайт безкоштовної реклами Rambler's Top100
Статистика відвідувань
Реклама на сайті
АвтоТЮНІНГ -
Головна » 2008 » Ноябрь » 20 » Ford представив офіційні фотографії Mustang шостого покоління
Ford представив офіційні фотографії Mustang шостого покоління
17:37

Впродовж останніх декількох місяців в автомобільній пресі і Інтернеті з'являлися тізери нового Ford Mustang, на яких можна було розглянути лише окремі елементи дизайну. Тоді як зовнішній вигляд американського «маськл-кара» тримався в таємниці. І ось, нарешті, завіса секретності скинута!

Проте зовнішність нового «Мустанга» навряд чи викличе вибух емоцій. Швидше навпаки. Зрозуміти, що це дійсно новий автомобіль з першого разу практично неможливо. Машина виглядає як попереднє, п'яте покоління і лише при детальному ознайомленні стає ясно, що це дійсно новий спорткар. Викликає ще здивування і той факт, що п'яте покоління Ford Mustang протрималося на конвеєрі всього чотири роки.

Для такого консервативного автомобіля, яким все своє життя був «Мустанг» це дуже маленький термін. Попередники трималися на конвеєрі набагато довше, але чи то в Ford злякалися погрози витікаючою від новітніх Dodge Challenger і Chevrolet Camaro, чи то продажі «Мустанга» залишали бажати кращого, але як би те не було, п'яте покоління легендарного спорткара відправили на пенсію.

Ford Mustang шостого покоління, хоч і виглядає як попередник, що побував у пластичного хірурга, проте, в нім в набагато більшій мірі виявилися межі перших двох поколінь. Тих самих «Мустангів» за якими американці давилися в чергах і володіти якими в шестидесято-сімдесяті роки минулого століття було дуже престижно.

Досить поглянути на вигин задніх крил, явно виконаних з оглядкою на культовий Ford Mustang Bullitt і розміщені ближче до центру радіаторних грат покажчики поворотів. Та і головний дизайнер екстер'єру - Джордж Сарідакис не приховує, що черпав натхнення, вивчаючи пропорції і дизайн «Мустангів» минулих років.

Що стосується технічної начинки, то тут Ford Mustang вірний собі. Час немов обходить цей автомобіль стороною. Ось і на цей раз на базову версію з попереднього покоління, без щонайменших змін, перекочувала чотирьохлітрова архаїчна «шестірка» потужністю 210 л.с. (325 Нм). А 4,6 літрову «вісімку» для версії Mustang GT лише злегка модернізували, завдяки чому її потужність збільшилася до 315 л.с.(440 Нм) проти 300 «конячок» в попереднього покоління. Трансмісія так само залишилася колишньою – п'ятиступінчаста МКПП або п'ятиступінчастий «автомат». Базова версія отримає 17-ти дюймові колеса, а версія GT – 19-ти дюймові.

Офіційна прем'єра нового Ford Mustang відбудеться в грудні на Лос-Анджелесськом автосалоні, а в продаж машина поступить на початку наступного року з кузовами купе і кабріолет. Вже відомо, що базова версія коштуватиме в США від 22 400 доларів, а версія GT - $30 100. Керівництво Ford упевнено, що новий Mustang продаватиметься так само добре, як і його попередники. Адже в США ця машина відразу ж, з моменту свого народження, стала культовою і за 45 років виробництва розійшлася накладом в 9 млн. екземплярів. Правда, в даній ситуації є одне але. Якщо концерн Ford найближчим часом не отримає допомоги від американського уряду, то він має більш ніж реальні шанси збанкрутіти раніше, ніж новий «Мустанг» встане на конвеєр.

Переглядів: 623 | Додав: Барон | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Календар новинок
«  Ноябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Міні-чат
200
Наш Баннер

АвтоТЮНІНГ

Вам сайт подобається - просто вставте код баннеру сайту собі на сайт та повідомте про це у ГОСТЬОВІЙ КНИЗІ
Код Баннера:

За питаннями звертайтесь до адмінів:

Барон - 436-634-506


Craz1k - 2-153-199

_______________________
Висловлюємо особливу подяку сайту
Каталог українізацій
Пошук
$
Google
Online
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Craz1K & Baron Site © 2024 www.autowow.ucoz.ua
.