Меню сайту
Категорій новин
Honda [1]
Jaguar [1]
Toyota [1]
Volkswagen [2]
Nissan [1]
BMW [7]
Subaru [3]
Chevrolet [1]
Chrysler [1]
Ford [3]
Mazda [1]
Lada [1]
Mercedes [2]
VAZ [1]
Porsche [1]
Audi [2]
Lamborghini [1]
Mitsubishi [1]
Погода
Погода в Україні
Статистика відвідувань
За сьогодні на сайті було відвідувачів: (хостів)
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Каталог сайтів України Google-Add.com - Открытый Каталог Сайтов Rambler's Top100

Directrix.ru - рейтинг, каталог сайтов Всеукраїнський сайт безкоштовної реклами Rambler's Top100
Статистика відвідувань
Реклама на сайті
АвтоТЮНІНГ -
Головна » Архив материалов


Невелика японська фірма Mitsuoka Motor не дивлячись на те, що з'явилася на світ рівно сорок років тому, до сих практично невідома за межами Японії. Пояснюється це тим, що Mitsuoka займається випуском автомобілів, які з повним правом можна віднести до категорії екзотичних. Оскільки річний «наклад» кожною з моделей не перевищує декількох десятків штук. Та і власного повноцінного виробництва в звичному розумінні цього слова в Mitsuoka немає. Втім, особливої потреби в нім немає, оскільки Mitsuoka займається виключно переробкою автомобілів інших японських фірм. Головним чином моделей Nissan. А єдина власна розробка фірми – оригінальний спорткар Mitsuoka Orochi (Змія) виробляється в настільки мізерних кількостях, що до цих пір не зрозуміло, в яку категорію його віднести? У концепти або в серійні авто?

Проте, в Японії на продукцію Mitsuoka існує хай і не великий, але стабільний попит, що і дозволяє фірмі виживати всі ці роки, замикаючи деся ... Читать дальше »

Категорія: Mazda | Переглядів: 936 | Дата: 08.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарії (0)

Американський гігант автомобілебудування Ford відзвітував перед урядом США. Основаня тема виступу — концерн Ford не приноситиме прибутку аж до 2011 року. За словами президента компанії Ford Алана Малаллі, до цього терміну компанія повинна вийти на самоокуповування в найбільш крупних ринках продажів (США, Європа).

Зараз поділа в компанії Ford йдуть украй не вдало. Активи розпродаються: услід за акціями концерну Mazda, Ford, можливо, поставить на торги і свій премеум бренд Volvo. Річні звіти падають вже три роки. Лише перший квартал цього року приніс концерну Ford прибуток у розмірі 100 мільйонів доларів, проте в жовтні продажі впали на 30%. У результаті втрати Ford за підсумками трьох кварталів цього року склали понад $11 мільярдів.

Нагадаємо, що За останні роки, Ford вже продав Jaguar, Land Rover і Aston Martin.

Категорія: Ford | Переглядів: 985 | Дата: 08.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарії (0)

Продажі німецького автовиробника BMW в листопаді знизилися на 25% в порівнянні з аналогічним періодом 2007 років, повідомило в п'ятницю агентство Ассошиейтед Прес із засланням на заяву компанії. Компанія в листопаді продала 96 тисяч 570 автомобілів BMW, Mini і Rolls-royce. У листопаді минулого року компанії удалося продати 129 тисяч 459 автомобілів. У листопаді продажі автомобілів марки BMW знизилися на 26%, Mini - на 20,8%, а Rolls-royce - на 18,5% (за місяць компанії удалося продати всього 110 автомобілів класу ЛЮКС),
говориться в заяві.

Продажі мотоциклів в листопаді знизилися на 3,5% в порівнянні з аналогічним місяцем минулого року - їх було продано 5 тисяч 773 штуки. Після того, як стало відомо про різке скорочення об'єму продажів, акції BMW на біржі у Франкфурті втратили 3,6%.

Категорія: BMW | Переглядів: 1011 | Дата: 08.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарії (0)

Керівники найбільших американських концернів General Motors і Chrysler почали переговори про можливий. злитті. Про об'єднання двох американських «монстрів» говорять впродовж всього цього тижня. Проте якщо спочатку це були не більше ніж чутки, то тепер дуже серйозні світові видання пишуть, що злиття може статися вже до середини наступного року.

На думку експертів, об'єднання двакомпаній, які зазнають величезні збитки, допоможе їм скоротити свої витрати. Крім того, не виключено, що американський уряд виділить фінансову допомогу GM і Chrysler лише в разі їх злиття (в цьому випадку буде утворений найбільший в світі автогігант). Поки ж поділа GM і Chrysler йдуть далеко не самим кращим чином. Лише у листопаді продажі GM впали в США на 41,3%, ... Читать дальше »

Категорія: Chrysler | Переглядів: 993 | Дата: 06.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарії (0)

Chevrolet вже показував в жовтні цього року свою нову модель Cruze, яка приходить на зміну Lacetti. І ось тепер на автосалоні в Болонье був представлений спортивний Cruze, призначений для участі в чемпіонаті світу WTCC. Новий автомобіль виглядає дуже агресивно. З цим, напевно, ніхто сперечатися не буде. Та і біло-блакитне забарвлення дуже йде цій моделі.

Розповсюдили в компанії Chevrolet і першу інформація відносно двигуна, який стоятиме під капотом Cruze WTCC. Як і належить по правилах, він має об'єм в 2,0 л. Проте і з пари літрів інженери Chevrolet змогли зняти 278 л.с. (досягаються при 8400 об/мін) і 197 Нм (при 5800 об/мін).

Категорія: Chevrolet | Переглядів: 965 | Дата: 06.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарії (0)

На проходящем в Болонье моторшоу компанія Subaru вперше представила хетчбек Impreza з дизельним мотором. Силовий агрегат - оппозітний двигун потужністю 150 кінських сил (350 Нм) - нічим не відрізняється від мотора, який ледве раніше з'явився на Subaru Legacy і Forester. З нуля до ста кілометрів на годину Impreza з "дизелем" розганяється за 8,6 секунд, а її максимальна швидкість складе 205 кілометрів в годині Трансмісія - лише шестиступінчаста "механіка" і фірмовий симетричний повний привід. 

Дизельний автомобіль в базовій комплектації важить на 90 кілограмів більше модифікації з дволітровим бензиновим мотором.

Версія Impreza 2.0d Sport, що отримала 17-дюймові колеса замість 16-дюймових, особливе обважування кузова і обробку салону, а також багатий список устаткування, важче ще на 80 кілограмів. Із-за зайвої ваги "спортивна" Impreza з дизельним мотором розганяється до "сотні" трохи повільніше - за дев'ять секунд.

Ціни на дизельну ... Читать дальше »

Категорія: Subaru | Переглядів: 1014 | Дата: 05.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарії (0)

Німецьке тюнінговоє ательє JE Design опублікувало інформацію про новий спорт-пакет для хетчбека Volkswagen Scirocco. Обширна програма доопрацювань включає як невелику модернізацію зовнішності автомобіля, так і варіанти по доопрацюванню двигуна, підвіски і випускної системи.

У спорт-пакет входить аеродинамічне обважування кузова, що складається з переднього спойлера, накладок на боковини кузова з додатковими повітрозабірниками і збільшеного заднього антикрила. Вартість такої модернізації складає в Германії 919 євро, а в тому випадку, якщо замовити установку дверей, що відриваються вгору, як на автомобілях Lamborghini, то ціна зросте ще на півтори тисячі євро.

Програма доопрацювань JE Design дозволяє збільшити віддачу найпотужнішого в гаммі дволітрового турбомотора з 200 до 244 кінських сил (при цьому максимальний момент, що крутить, збільшується на 70 Нм – до 350 Нм). За даними компанії, з нуля до ста кілометрів на годину тюнінговий хет ... Читать дальше »

Категорія: Volkswagen | Переглядів: 994 | Дата: 05.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарії (0)

В п'ятницю сайт Bmwblog опублікував чергове зображення родстера BMW Z4 нового покоління, яке було соськаніровано з рекламної брошури цієї моделі. Нагадаємо, що перша шпигунська фотографія автомобіля, де новинка збережена без якого-небудь камуфляжу, з'явилася на деяких зарубіжних інтернеті-форумах в четвер, 4 грудня. Офіційні знімки і технічні дані Z4 з'являться через дев'ять днів на спеціальному міні-сайті компанії BMW, а публіці машину покажуть лише в січні на автосалоні в Детройті.

Як повідомлялося раніше, BMW Z4 нового покоління отримає жорсткий дах, що складається, який, за даними британського видання Car, складатиметься у відсік за сидіннями приблизно за 14 секунд. Детальнішій інформації про цей автомобіль, за винятком приблизної гамми моторів, що включає четирех- і шестициліндрові агрегати об'ємом від двох до трьох літрів, поки немає.

Випуск новинки буде налагоджений на заводі компанії BMW в німецькому місті Регенсбург, а продажі ... Читать дальше »

Категорія: BMW | Переглядів: 1001 | Дата: 05.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарії (0)

В п'ятницю північноамериканське відділення компанії Nissan представило концептуальний комерційний автомобіль Nv2500, який, за словами представників марки, є найбільшим прототипом японським автовиробником, що будь-коли створювався. Новинка послужить родоначальником трьом новим комерційним машинам Nissan, розробленим спеціально для ринку США. Відзначимо, що дебют серійних версій цих "перевізників" запланований на середину 2010 років. Про це повідомляє видання Inside Line.

Концептуальний Nissan Nv2500, чия габаритна довжина складає 5,9 метра, а колісна база рівна 3,7 метра, побудований на базі пікапа Titan. Такі розміри, в тому випадку, якщо складено пасажирською сидіння, дозволяють перевозити в цьому автомобілі предмети завдовжки більше 3,2 метра. Усередині концепт-кара знаходиться так званий "мобільний офіс", який включає комп'ютер, стіл для переговорів, стелажі, а також різні відкриті і закриті ніші для зберігання речей, що складається.

< ... Читать дальше »
Категорія: Nissan | Переглядів: 1001 | Дата: 05.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарії (0)

Toyota представила на автосалоні в Болонье рестайлінговую версію свого надзвичайно популярного кросовера Rav4. Відразу можна заспокоїти залицяльників нинішнього покоління «Рафіка». Жодних кардинальних змін в зовнішності автомобіля не сталося. Проте машина отримала інші фари, інший капот, нові бампера. Є зміни і в салоні.

Наприклад, автомобіль тепер оснащуватимуть новим кермом і мультимедійною системою під назвою Full Map з жорстким диском на 10 «гигов». Мало того, на Rav4 можна буде навіть встановити камеру заднього вигляду. Ну а під капотом з'явиться новий бензиновий мотор об'ємом 2,0 л, який видає 158 л.с. і 196 Нм. Він поєднується як з 6-ступінчастою «механікою», так і з варіатором. 2,2-літровий дизель тепер видає 150 л.с. і 340 Нм., хоча до нас цей силовий агрегат все одно поставляти не будуть.

Категорія: Toyota | Переглядів: 996 | Дата: 04.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Коментарії (0)

« 1 2 3 4 5 ... 15 16 »
Форма входу
Календар новинок
«  Март 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Міні-чат
200
Наш Баннер

АвтоТЮНІНГ

Вам сайт подобається - просто вставте код баннеру сайту собі на сайт та повідомте про це у ГОСТЬОВІЙ КНИЗІ
Код Баннера:

За питаннями звертайтесь до адмінів:

Барон - 436-634-506


Craz1k - 2-153-199

_______________________
Висловлюємо особливу подяку сайту
Каталог українізацій
Пошук
$
Google
Online
Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Craz1K & Baron Site © 2024 www.autowow.ucoz.ua
.